Pogoji poslovanja

1. Splošni pogoji poslovanja

Spletna trgovina Curk arhitektura deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

 

2. Pogodbeni stranki

Pogodbeno razmerje bo sklenjeno med vami - kupcem in prodajalcem

Curk arhitektura d.o.o.
Ukmarjeva ulica 4
1000 Ljubljana

Slovenija

Matična številka: 8358702000
Davčna številka: SI40102734

Za reševanje morebitnih sporov je pristojno Sodišče v Ljubljani.
Za dodatna vprašanja, pomoč in reklamacije nas lahko kontaktirate na E-poštni naslov ...

 

3. Pogodba

Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini Curk arhitektura, lahko potrošnik naroči vse dni v letu, 24 ur na dan. V primeru, da v nekem obdobju, iz kakršnih koli razlogov, naročanje in dostava ne bi bila mogoča, bodo kupci o tem obveščeni na naših spletnih straneh ali preko e-pošte. Kupec po oddaji naročila po elektronski pošti prejme informativni izračun z vsemi podatki o naročilu. V primeru nejasnosti v zvezi z naročilom si pridržujemo pravico do vzpostavitve kontakta s kupcem preko telefona ali E-poštnega naslova, posredovanega ob nakupu. S potrditvijo nakupa kupec soglaša s pogoji, ki so opisani na spletni strani www.curkarhitektura.si

 

4. Varovanje podatkov

Ščitimo zasebnost uporabnikov - kupcev in podatke uporabljamo v skladu z veljavno zakonodajo in pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Kupec z registracijo v spletno prodajalno ali z oddajo naročila dovoli uporabo podatkov za statistične namene in pošiljanje reklamnih elektronskih sporočil. S kupcem stopimo v stik preko sredstev za komuniciranje na daljavo le v primeru, da je to nujno za izvedbo naročila in če temu kupec izrecno ne nasprotuje.
Lastnik spletne strani sledi uporabi spletnega mesta. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov - kupcev. Uporablja se jih zgolj z namero izboljšanja uporabe spletne trgovine. Uporabnik - kupec je dolžan skrbeti za pravilnost in točnost podatkov, ki nam jih posreduje. Odgovoren je tudi za vse aktivnosti, opravljene z uporabo njegovega uporabniškega računa. V primeru nepooblaščene uporabe ali utemeljenega suma, da je do tega prišlo, mora uporabnik o tem takoj obvestiti lastnika spletne prodajalne preko E-pošte. Uporabnik se zaveže, da bo spletno mesto www.curkarhitektura.si uporabljal v skladu s temi pogoji in zagotavljal tajnost gesla.
Uporabnik - kupec z izvedeno registracijo dovoljuje uporabo in zbiranje osebnih podatkov, ki jih vnese. Ti podatki so namenjeni poslovanju in jih ne posredujemo v druge namene ali tretji osebi. Podatke hranimo v računalniku, ki je zaščiten z gesli. Ob morebitnem vdoru v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti za odtujitev podatkov.

 

5. Odpoved pogodbe

Kupec ima pravico do vračila kupljenega blaga, če to namero pisno sporoči v roku 14-ih dni po dostavi blaga. Po tem, ko kupec odda pisno sporočilo o odstopu od naročila, je blago dolžan v 8-ih dneh vrniti ponudniku nepoškodovano, v originalni nepoškodovani embalaži in v nespremenjeni količini na naslov podjetja. Kupcu v primeru odstopa od naročila vrnemo kupnino na njegov transakcijski račun.
Če pride do poškodbe paketa med transportom, naj prejemnik paket reklamira pri poštarju ali dostavni službi in nas o reklamaciji obvesti preko E-pošte.

 

Naslov za vračilo izdelkov in odstop od naročila:


Curk arhitektura d.o.o.
Ukmarjeva ulica 4
1000 Ljubljana

Slovenija

t: +386 1 600 20 80

m: +386 31 750 501
e: curk@curkarhitektura.si
 

6. Cene in stroški dostave

Cene, stroški dostave in pakiranja, ki so navedene v naši spletni trgovini, vključujejo DDV.
Stroški dostave so odvisni od teže, obračunani so po ceniku Pošte Slovenije. Stroški dostave bodo izračunani samodejno na podlagi vašega naročila in jih boste videli ob koncu naročila.

Za dostavo v druge države in večje količine pošljite povpraševanje.

 

7. Dostava

Dostava izdelkov poteka preko Pošte Slovenije. Naročilo bo oddano v roku 3 delovnih dni po prejetem plačilu (razen če je v opisu izdelka navedeno drugače).
Če katerega od naročenih izdelkov iz kakršnega koli razloga ne bo mogoče dostaviti v navedenem roku, vas bomo o tem obvestili.

Za dostavo v druge države in večje količine pošljite povpraševanje.

 

8. Plačilo

Kupec - naročnik lahko izbira med naslednjimi načini plačil izdelkov:

- plačilo preko PayPala

- plačilo po predračunu

Pravico do delnega plačila računa ima kupec samo na podlagi pisnega soglasja prodajalca - ponudnika izdelkov.

V primeru odstopa od naročila bo kupcu kupnina izdelkov vrnjena na njegov račun v roku 8 dni po prejemu vrnjenih izdelkov. Stroške vračila izdelkov nosi kupec.
Za reševanje sporov je pristojno Sodišče v Ljubljani.

 

9. Lastništvo izdelkov

Izdelki so do dokončnega plačila kupca v lasti prodajalca.

 

10. Garancija

Garancijo izdelkov zagotavljamo v skladu s predpisi in zakoni.